Quiche d’espinacs

Es tracta d’una recepta fàcil però que queda molt bé per a portar a un sopar (o per a nosaltres sense cap tipus de celebració)

 

100_2106

 

 

Ingredients

1 manoll gran d’espinacs

2 cebes mitjanes

1 base de massa brisa (podem fer-la a casa o utilitzar altres tipus com la pasta fullada)

1 got de llet vegetal jo vaig utilitzar de soja sense sucre

1 cullerada de maizena

3 cd de rent de cervesa

1 ct de cúrcuma

sal, pebre, timonet

Preparació

Sofregim la ceba en una paella gran, quan estiga llesta afegim els espinacs i ho sofregim bé tot.

En un cassó calfem la llet i hi desfem la maizena, quan bulla ho retirem del foc, afegim el rent, la sal, el pebre, el timonet i la curcuma.

Estirem la massa i la posem en un motle per a quiche, posem la barreja d’espinacs i ceba.i després la barreja de la llet.

Ho posem al forn el temps necessari perquè es faça la massa.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s