Arròs amb llombarda i no-formatge d’ametles

Avui us porte una recepta amb llombarda i d’aprofitament (el no-formatge està fet amb la polpa de l’ametla que em va sobrar de la llet d’ametla casolana).

A casa faig la llet d’ametla en comptes de comprar-la i si l’heu feta alguna vegada sabreu que sobra bastant polpa, i sempre és una llàstima tirar menjar. Hi ha gent que l’empra per a fet galetes, croquetes…, ho provaré alguna vegada.

Jo el que solc fer és un preparat a manera de formatge.

 

Ingredients

arròs integral

gomashio

llombarda tallada a tires

gingebre natural (1 cm. més o menys tallat en làmines)

coriandre

oli

alls tendres

no-formatge de polpa d’ametla

Preparació:

D’una banda coem l’arròs integral, jo el que faig és deixar-lo tota la nit a remulla perquè no tarde tant a coure’s, una vegada cuit li posem gomashio.

A banda preparem la llombarda, primer sofregim amb un poc d’oli el coriandre i afegim els alls, després afegim el gingebre i la llombarda, sofregim un parell de minuts. Aboquem un poc d’aigua o brou vegetal, com a molt que cobrisca un poc menys de la quarta part de la llombarda, i deixem coure tapat fins que estiga tendra.

 

No-formatge d’ametla

La recepta la faig a ull, així que no hi ha mesures, l’únic que hem de fer és barrejar tots aquestos ingredients:

Polpa d’ametla

rent de cervesa

sal

oli

alguna herba aromàtica (orenga, anet, alfàbega…)

pebre negre

ceba en pols

all en pols

 

 

100_2150

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s