Amanida de fesols amb adob de coriandre

Aquest plat és una adaptació amb els ingredients que tenia per casa de la recepta: Black bean and corn salad with cilantro dressing del llibre: 1000 vegan recipes
Ingredients (4 persones)
1 pot de fesols
2 cogombres
2 tasses de dacsa
germinats
1 pimentó roig
adob:
1/4 tassa d’oli
2 dents d’all
1/4 tassa de coriandre fresc
1 culleradeta de cúrcuma
1/2 culleradeta de sal
2 cullerades d’aigua
1 cullerada de suc de llima
pebre negre
Tallem els cogombres i el pimentó  i ho barregem en un bol amb els fesols, la dacsa i els germinats.
Posem tots els ingredients de l’adob en un robot de cuina i ho triturem bé. Ho afegim a l’amanida. Més ràpid i senzill impossible.
Anuncios

2 pensamientos en “Amanida de fesols amb adob de coriandre

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s