Aquest mes és el primer en què participe en el Circulo Whole Kitchen, i la proposta per fer eren els Financies, un tipus de dolç francés, mai no n’havia escoltat parlar, però feien molt bona pinta. Ací està la meua versió veganitzada
1/2 paquet nata atmetlla
1 culleradeta bicarbonat
100 gr de xocolata negra
100 gr d’atmetlles mòltes
100 gr de margarina
50 gr de farina tamisada
l’equivalent a tres ous de no-egg (són 3 culleradetes de no-egg i 6 cullerades d’aigua, tot barrejat)
125 gr de sucre de llustre
sal
Encenem el forn a 180º
Desfem la xocolata amb la margarina al bany maria i reservem.
Barregem el sucre, la farina, el bicarbonat, les atmetlles i un pessic de sal. Afegim la xocolata en aquesta barreja, a continuació afegim la barreja del no-egg. Ho remenem tot bé i posem la nata, quan estiga tot barrejat preparem els motles i aboquem la barreja.
Ho coem entre 10 o 15′, segons el forn (fem la prova del furgadents).
I quan es refrede un poc, desemmotlem
Nota: He de fer la prova de posar un poc més de farina, quedaran una mica més consistents, però de sabor estaven boníssims
Nyam, nyam!! haurem d'investigar això del no-egg!
Me gustaMe gusta
La llàstima és que no vaig aconseguir la textura, ja ho provaré més avant amb més farina, però de gust molt bo.
El no-egg lo l'utilitze massa, però va bé i a més dura moltíssim
Me gustaMe gusta
No he utilizado nunca el sustitutivo de huevo, es solo para el sabor o también sirve como espesante?
Me gustaMe gusta
Yo creo que es más por la textura, para pasteles y arecidos, yo es que lo utilizo poco (el sabor creo que no se parece)
Me gustaMe gusta
bonessss!! jo este mes no m'he atrevit amb els finacers! peròooo a tu tan quedat estupendos moltes felicitats!! probaré la recepta 😉
Me gustaMe gusta
Seguro que estan buenisimos, la verdad que de textura yo tambien tengo que buscarle el punto porque con las sacarinas tampoco sube igual pero de sabor son un vicio0o…
Tengo que buscar el no-egg, me encanta lo versátil que comentáis que es y además, y si dices que dura mucho.. Un beso0o
Me gustaMe gusta
Yo el no-egg lo compré en el corte inglés, también he visto en algún herbolario.
Me gustaMe gusta