HEMC#52 Pizza d’olives negres i romaní amb pesto

Amb aquesta recepta participe al HEMC d’aquest mes. La pizza va eixir un poc quadrada perquè cabera al meu fornet, però estava bona.

Ingredients  4 persones
Massa:
Fem una massa de pizza, jo la vaig fer un poc a ull, però qualsevol recepta de massa valdria, afegim a la massa mentre la preparem olives negres tallades petites i romer

1/2 tassa de pesto
1 tomàquet
4 xampinyons
orenga
150 gr de tofu
1 ceba gran

Sofregim els xampinyons i la ceba i ho reservem
Estenem la massa, li donem forma, posem el pesto per damunt, els tomàquets en làmines, el sofregit, el tofu esmicat amb les mans i l’orenga. Ho posem al forn fins que la massa estiga preparada.
Amb el meu forn vaig tardar 45′, però crec que no va molt bé.

Anuncios

2 pensamientos en “HEMC#52 Pizza d’olives negres i romaní amb pesto

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s