CSC#3 Tapa d’albergínia i paté de pimentó roig

Amb aquesta recepta participe al CSC#3 del mes de març, el tema proposat són les tapes.

Tapa d’albergínia i paté de pimentó roig

Ingredients:
1 albergínia

Per al paté de pimentó:
1 pimentó roig
10 nous
100 gr de tofu
1 cullerada d’agar-agar en pols
sal
1 cullerada de anet en pols

nous per decorar

Preparem el paté, barregem i triturem tots els ingredients excepte l’agar. Tastem, en un cassó aboquem la barreja, encenem el foc, afegim 1 cullerada d’agar i remenem 3 ‘ més o menys. Ho posem en una tassa i ho deixem refredar.
Si fem el paté unes hores abans de servir la tapa és millor, així reposarà més i el sabor és més bo.

Per a preparar la tapa tallem l’albergínia en tires fines i la passem per la planxa. En un plat posem una tira d’albergínia, una culleradeta de paté damunt i una nou damunt per decorar.

Anuncios

Un pensamiento en “CSC#3 Tapa d’albergínia i paté de pimentó roig

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s