Veganomicon 34

Una recepta boníssima que ja he fet més d’una vegada. Senzilla i recomanable.

Sweet potato-pear tzimmes with pecans and raisins pàg 156
Ingredients 6 persones
1/2 quilo de moniatos, pelats i tallats en trossos
3 peres, sense llavors i tallades del mateix tamany que el moniato
1 cullerada d’oli
2 cullerades de mirin o vi dolç per cuinar (jo no en vaig posar)
1 cullerada de “sirope de arce”
1/2 cullerada de postres de canyella mòlta
1/4 cullerada de postres de sal
3/4 de tassa de nous del pecan (podem utilitzar també nous normals, a mi m’agraden més)
3/4 de tassa de panses

Encenem el forn a 180º, en una safata per a forn posem el moniato i les peres, posem per damunt l’oli i el vi, ho barregem bé. Afegim la resta d’ingredients (excepte les panses) Cobrim amb paper de plata cuinem 30′. Traiem del forn, afegim les panses, barregem amb cura. Fornegem 30′ més, sense tapar.

La foto està bastant borrosa i no fa molt bona pinta el plat, però bé, fixeu-vos en el vinil, que Milemarker és un bon grup
Anuncios

2 pensamientos en “Veganomicon 34

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s