Seitan amb salsa de nata i pebre negre

És la versió vegana d’una salsa que m’encanta, l’original no sé molt bé que porta. És una recepta molt fàcil i ràpida.

Ingredients
Seitan tallat prim
nata vegetal (jo vaig usar nata d’ametlla
pebre negre en gra
un poc de pebre negre en pols
sal

Passem el seitan per la planxa, aboquem la resta d’ingredients i cuinem 5′ aproximadament, remenant perquè no es creme la nata.

Anuncios

2 pensamientos en “Seitan amb salsa de nata i pebre negre

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s