Sopa de verdures i coco

Aquesta recepta és la primera entrada que faig per al Mes sin Carne, que durarà tot el mes de març, entreu a la pàgina de Gastronomiavegana i informeu-vos de les activitats que s’hi realitzen.

Ingredients (2 persones)
1 porro
1 tros xicotet de pimentó verd
2 alls tendres
3 xampinyons
1/2 pot de llet de coco
1 tassa de brou vegetal
sal
curri

Tallem totes les verdures ben menudes. En un cassó sofregim el porro i els alls un parell de minuts, afegim el pimentó i els xampinyons 5′ més o menys, afegim el brou i la llet de coco. Barregem bé, afegim un poc de sal i curri al gust. Tapem i cuinem fins que les verdures estiguen tendres, Tastem, rectifiquem el curri i la sal i servim

Anuncios

2 pensamientos en “Sopa de verdures i coco

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s