VEGANOMICON 23, 24

Aquesta vegada us pose una mateixa recepta per a dos plats, es tracta d’unes mandonguilles, molt senzilles de fer i bones, a més es poden congelar i tenir-ne algunes ja preparades.

Spaguetti and Beanballs   (pàg. 188)

Beanball Sub  (pàg. 99)

BEANBALLS   (12-15 boles)

Ingredients   
3 tasses de fesols ja cuits
2 cull. soperes de salsa de soja
2 cull. soperes de tomàquet concentrat
2 cull. soperes d’oli d’oliva
2 dents d’all triturats o tallats molt fins
1/4 cull. postre de ratlladura de llima
1/2 tassa de pa ratllat
1/4 tassa de glúten
1/2 cull. postre orenga
1/4 cull. postre timonet

En un bol, triturem bé els fesols. Afegim la resta d’ingredients i ho barregem bé (podem ajudar-nos amb les mans). Formem boles (millor no fer-les grans).
En un recipient per al forn posem les beanballs i enfornem 15′ a 180º. Podem abocar salsa marinara amb tomàquet triturat, oli, alls, timonet, orenga, sal i pebre negre  i deixem al forn 5′ més.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s