VEGANOMICON 15

Black bean burgers  pàg 96

Unes hamburguese de fesols ràpides de fer.

Ingredients  (6 unitats)
2 tasses de fesols negres cuits
1/2 tassa de gluten
1/2 tassa de pa ratllat
1 culleradeta de pebroter en pols (jo vaig utilitzar espècies per a menjar mexicà)
1/2 culleradeta de comí
1/4 tassa d’aigua
1 cull. de tomàquet concentrat (o quetxup)
1/4 tassa coriandre picat fresc
2 dents d’all
1/2 ceba xicoteta
2 cull. d’oli
pa
Preparació
En un bol, xafem els fesols amb l’ajuda d’una forqueta (no cal triturar-ho completament).
Afegim el gluten, el pa, el pebroter, el comí, l’aigua, el tomàquet i el coriandre, sense barrejar encara. Afegim l’all premsat i la ceba ratllada. Ho barregem tot amb la forqueta i amb la mà 1′ més o menys.
Posem una paella a foc mig. Dividim la massa en 6 boles i fem la forma d’hamburgueses. Posem un poc d’oli a la paella i fem les hamburgueses 5′ per cada costat.
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s