VEGANOMICON 6

Una recepta de lasanya del veganomicon, molt bona, però molt laboriosa.
Lasagne marinara with spinach pàg 196
Un plat de lasanya ja fet i preparat per menjar-se’l
Marinara sauce pàg 205. Està feta amb tomàquet triturat, oli, alls, timonet, orenga, sal i pebre negre.
Cashew Ricotta pàg.206, amb anacards crus, suc de llima, oli, all, tofu, alfàbega seca i sal.
Ametlla mòlta (es posa damunt de la lasanya)
Aquesta és la lasanya abans de posar-la al forn. S’han d’anar fent capes, primer marinara, plaques de lasanya, ricotta, espinacs al vapor i salsa. Fem les capes fins que ens acabem els ingredients (hem de fer molta salsa marinara) i per acabar posem marinara per a cobrir-ho tot i l’ametlla mòlta i al forn 40′ aprox.
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s