GREEN PEA AND LEMON RISOTTO WITH ROASTED RED PEPPERS

Veganomicon (pag 199)

Com vaig comentar a l’anterior post vull fer totes les receptes del Veganomicon, avui per a dinar he fet la primera, com que tenia pèssols frescs de la cooperativa (mai els havia tastat així, sempre els he trobat congelats, en pot, etc.) doncs vaig triar aquesta recepta.
La recepta és mol senzilla i els ingredients són molt comuns (arròs, pèssols, llima, etc.) Sols he fet un canvi, ja que no bec alcohol (encara que ja sé que en la cuina l’alcohol s’evapora) tampoc no m’agrada comprar-ne així que en comptes de vi he posat més brou.

Us deixe la foto

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s