Pa d’espelta amb carlota


Fa poc més d’un any vaig comprar una panificadora i faig pa a casa. Normalment el faig d’espelta, intente reduir el consum de blat, ja que en menge massa i com que sóc asmàtica no és molt recomanable.
Aquest pa és la recepta normal de pa integral, en comptes de farina de blat integral porta farina d’espelta integral, i també hi vaig afegir una carlota grossa ratllada i llavors de sèsam al damunt del pa. La carlota li donava un toc dolç.
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s